Google

Beker van Vlaanderen

Written on:mei 17, 2016
Comments are closed

Elk jaar staan er enkele weekends volledig in het teken van de club. Alle individuele prestaties zijn dan even van ondergeschikt belang op het ploegresultaat.
Vorig weekend was het de beurt aan de cadetten en scholieren.

Bij de meisjes moesten we helaas forfait geven door een tekort aan deelneemsters.
De jongens verdedigden hun plaatsje in de 2de landelijke afdeling.

Het beloofde vooraf een spannende strijd te worden voor behoud maar eens te meer blijkt dat onze spartanen altijd net iets meer kunnen in het belang van de ploeg. Met een ruime voorsprong konden ze de voorlaatste plaats nog vermijden en dus zo ook de degradatie.
Proficiat jongens!!

In het voorbije weekend kwamen de vrouwen en mannen in actie.
Zaterdag trokken de vrouwen naar Hamme met gematigde ambities. Mits enkele uitschieters zat promotie er misschien wel in.
Dankzij 3 individuele overwinningen en enkele sterke ereplaatsen standen de dames uiteindelijk op slechts 3 puntjes van promotie! De 4de plaats was vooraf misschien wat onverhoopt maar zeker niet onverdiend. Volgend jaar promotie???

De mannen traden zondag aan in Lier met in het achterhoofd de knappe prestaties van de dames en cadetten/scholieren jongens.
Promotie zat er bij hen nooit in maar de collectieve prestatie stemt ons zeer tevreden. Met enkele jonge atleten is de toekomst voor deze ploeg verzekerd!

Dank aan alle atleten voor hun inzet, de supporters voor hun steun en juryleden/bestuur voor hun hulp en aanmoedigingen.

Ook nog even terug blikken op het PK meerkamp voor ben-pup-min.
Uitslagen:
Pupillen jongens
– Degrande Thijs 37e
– Willemsen Dante 49e
Miniemen jongens
– Degrande Wout 15e
– Haeck Kevin 20e

cadetten scholieren jongensAC damesAC Heren

 

Previous post:

Next post: