Google

After Work Walk Run

Written on:augustus 23, 2017
Comments are closed
Een berichtje van een van onze leden, steun de actie en loop mee!
Beste Collega-Lopers,
 
De goede doel-microbe heeft Karel & mij weer eens te pakken. Na het succes van de vorige editie doen we onze After Work Walk Run nog eens over. Deze keer zamelen we fondsen in voor Trias (een vzw van Unizo & De Boerenbond) om jonge Oegandezen te steunen met de opstart van een eigen zaak.
 
Lopen-wandelen, eten-drinken en netwerken ten voordele van Trias. Of ook wel een potentieel “calorie neutral* event” met een “hoge emotional return on investment” in een “Indian Summer sfeertje”.
 
Praktisch:
ð  Het event gaat (al) door op donderdagavond 14 september tussen 18 en 23u aan de Chalet van Loopclub Sparta op het mooie Bornemse Breeven (Breevendreef 92 – 2880 Bornem)
ð  We lopen tussen 19 en 21u. Prijsuitreiking om 21u30. Er zijn prijzen voor de snelsten, degene die het meeste toertjes lopen, degenen die de 1000ste toertjes lopen,  … Kortom: de kans is groot dat je met een prijs naar huis gaat. Saartje Van den Driessche zorgt voor het entertainment!

ð  Je kan deelnemen als individu of als organisatie met ploegen van 5 personen. Voorinschrijven is de boodschap! Voor 15€ krijg je een Breydelhambroodje, 2 drankjes, een chip om te lopen en vooral een gezellig event met BVs. Je kan ook nog ter plaatse inschrijven voor 20€. Heb je ene bedrijf of wil je als team deelnemen, dat kan ook! Meer informatie in bijlage of op  https://www.trias.ngo/nl/walkrun.

www.trias.ngo
Kom op 14 september lopen of wandelen in Bornem en steun zo Oegandese ondernemers.
 
Er zal heel wat “schoon volk” aanwezig zijn, dus zorg dat je er zeker ook bij bent (om het nog mooier te kleuren!)
 
 
Sportieve Groeten,
 
Karel & Kristien
Van Eetvelt – Laeveren
Met de steun van Sparta Bornem!