Google

2 uitzonderlijke bekerweekends voor SPBO!!!

Written on:mei 14, 2018
Comments are closed

De stoutste dromen van ons clubje werden de voorbije 2 weken ingelost!

Alles begon op zaterdag 5 mei in Kortrijk waar onze cadetten en scholieren meisjes onverwacht 2de werden en zo promotie maken naar 2de landelijke.
Een dag later waren de jongens aan de beurt die reeds enkele jaren in die 2de afdeling kamperen. Doelstelling was het behoud, ze trokken naar Oudenaarde waar ze toch met een bang hartje aantraden. Dat bleek uiteindelijk absoluut niet nodig want ze werden zelfs zeer knap 6de en mogen dus ook volgend jaar nog een vervolg breien aan het avontuur in 2de.

Het voorbije weekend was het dan de beurt aan de dames en heren Alle categorieën. Veel van de jongsters traden opnieuw aan en bij de vouwen was de ambitie duidelijk: voor eigen volk promotie.
Het werd een zenuwslopende bedoening die pas bij de aflossingen werd beslist. Uiteindelijk hielden onze dames het team van Hamme met 1 puntje voorsprong achter zich en was niet enkel de promotie maar ook de winst in de 3de landelijke een feit!
Een prestatie die de mannen daags nadien inspiratie gaf! Ook hier spanning troef met opnieuw een knappe 2de plaats en nog eens promotie!

Om maar te zeggen dat onze teams het geweldig hebben gedaan en volgend jaar iedereen in de 2de landelijke zal aantreden!


Previous post:

Next post: