Google

Info oktober

Written on:oktober 3, 2018
Comments are closed
Beste atleten
Beste ouders

In oktober start voor ons het nieuwe atletiek seizoen. Dit wil zeggen dat alle leden kunnen ingeschreven worden vanaf de tweede week van oktober. De trainers zullen de inschrijvingsfiches uitdelen na de training zodat jullie de betaling in orde kunnen brengen en na enkele weken het borstnummer in ontvangst kunnen nemen.

Op woensdag 10 oktober schuiven de atleten door naar hun nieuwe groep en start de training (18u00) met een kort infomoment voor de ouders terwijl de atleten allemaal samen opwarmen met Speedy Bob (onze mascotte).

Onze jaarlijkse net-echt cross vindt plaats op vrijdag 19 oktober. Wij verwachten alle jeugdatleten reeds om 17u30 zodat iedereen kan ingeschreven worden en de eerste start om 18u kan gegeven worden. Supporters zijn welkom!  LET OP: op de uitgedeelde versie van het infobriefje tijdens de training staat dit foutief! Het is dus 19/10 ipv 12/10

Op deze avond organiseren we ook een tweedehandsverkoop voor wedstrijdtruitjes, spikes, … Hiervoor dient wel ingeschreven te worden aan de toog zodat we een idee hebben van het aantal deelnemers. Nieuwe leden hoeven hier geen wedstrijdtruitje aan te kopen aangezien de club het eerste truitje gratis geeft.

De eerste cross van het seizoen gaat door in Bonheiden op zondag 28 oktober. Indien je wenst deel te nemen, hoef je nergens in te schrijven. Gewoon 1 uurtje voor de start aanwezig zijn bij de SPBO-cross tent te Bonheiden. HIER kan je het uurrooster vinden.

bekijk de volledige infobrief met belangrijke data HIER.

Voor de atleetjes die deelnemen aan wedstrijden is er ook nog het wedstrijdreglement voor seizoen 2018-2019. Bekijk het HIER.