Google

Bestel inkomkaarten BK veldlopen

Written on:januari 26, 2019
Comments are closed

Beste atleet/ouder,

Op zondag 24 februari vindt het Belgisch kampioenschap veldloop plaats in het Park van Laken te Brussel. De inkom voor toeschouwers bedraagt op de dag zelf 10 euro maar er kunnen op voorhand goedkoper inkomkaarten besteld worden.

Indien er minstens 10 kandidaten zijn kan er besteld worden via de club en betaal je slechts 6 euro! Indien we niet aan 10 personen geraken kan je nog steeds individueel kaarten bestellen voor 7 euro via volgende website: http://www.sport.be/crosscup/2018/nl/belgischkampioenschap/info/

Indien je geïnteresseerd bent in het bestellen van kaarten vooraf mag je een e-mail sturen naar Johan (J_permentier@hotmail.com ) met de vermelding van het aantal kaarten dat moet besteld worden. Uiteraard mogen deelnemers gratis binnen. Kaarten bestellen via Johan kan tot en met 7 februari! Nadat je een e-mail hebt gestuurd kan je het bedrag op training aan Johan geven en zullen de kaarten (indien minstens 10) worden besteld. Indien we niet aan 10 stuks geraken krijg je het geld terug en kan je zelf nog tot en met 15 februari een eigen kaart bestellen voor 7 euro.

Previous post:

Next post: