Google

Infobriefje maart 2019

Written on:maart 11, 2019
Comments are closed

Beste atleetjes en ouders,

Met een beetje vertraging hierbij nog de belangrijkste info voor maart.
Infobriefje in pdf

Op vrijdag 29 maart organiseren we de jaarlijkse net-echt-meeting (meer info op het briefje). We vragen dat iedereen tegen 17u40 aanwezig is.
De dag erna (30 maart) is er onze klusjesdag tijdens dewelke we allerlei kluisjes uitvoeren zodat we het zomerseizoen netjes kunnen beginnen. Indien je bereid bent om mee te helpen, laat dit dan weten aan de toog.
Er zijn nog een aantal plaatsjes vrij voor het jeugdweekend tijdens de paasvakantie (19 tem 21 april). Wil je nog graag meegaan, inschrijven kan nog tot vrijdag 15 maart.
Op 27 en 28 april hebben de pupillen en miniemen hun Beker van Vlaanderen. De trainers van deze groepen hebben hiervoor reeds een mailtje naar iedereen gestuurd. Graag herinneren we jullie er aan om zeker te reageren op dit mailtje en de gewenste proeven door te geven of om even te laten weten dat je niet kan deelnemen.
Wij zijn ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers die zouden willen meehelpen op onze organisatie van 27 april te Bornem. Wil je hierbij helpen, laat dit dan zeker weten.
Sportieve groeten
De trainers