Google

Wil jij ook graag naar de Memorial Van Damme? HET KAN VIA SPBO!

Written on:juni 13, 2019
Comments are closed

Beste clubleden,

op vrijdagavond 6 september vindt de 43ste editie van de Memorial Van Damme plaats. Deze internationale topmeeting, die deel uitmaakt van de Diamond League, wordt georganiseerd in het Koning Boudewijnstadion te Brussel. Voor de 40ste verjaardag van de Vlaamse Atletiekliga biedt de VAL voordeelkaarten aan voor de verschillende atletiekclubs.

Kinderen (tot 16 jaar) kunnen gratis naar dit evenement gaan en volwassenen (16+) betalen 10 euro. Elke club heeft recht op 40 kaarten dus de plaatsen zijn eerder beperkt. Heb je interesse om kaarten te bestellen dan kan dit tot en met vrijdag 28 juni (of zolang de voorraad strekt) via volgende link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSclp6zybxIBmNS_7t…/viewform

Het vervoer dient zelf geregeld te worden en kaarten voor volwassenen moeten betaald worden aan één van de bestuursleden (bij voorkeur aan de toog bij Jennifer, Leen of Benny).

Het SPBO-bestuur

Previous post:

Next post: