Google

Familiedag SPBO

Written on:oktober 3, 2019
Comments are closed

Beste SPBO-atleet,

Dit jaar zien we onze jaarlijkse interclub-BBQ een beetje ruimer en maken we er een echte familiedag van, want zeg nu zelf: Sparta is toch één grote, gezellige familie!

Op ZATERDAG 12 OKTOBER is iedereen welkom vanaf 16u in en rond de kantine van SPBO.

Om 16.30u kan je deelnemen aan een 6×100-“familie”-estafette.  Je ploeg hoeft niet uit Spartanen of échte familie te bestaan, maar ze moet alleen alle leeftijden verenigen.  Dit wil zeggen: 1 kangoeroe/benjamin, 1 pupil, 1 miniem, 1 cadet/scholier, 1 junior/senior en 1 master.  Wil je graag deelnemen, maar vind je geen voltallige ploeg?  Geen probleem, laat het ons weten en wij zorgen voor extra “familieleden”.

Doorlopend zal er ook een springkasteel staan en is er de mogelijkheid om bubbelvoetbal te spelen.

Vanaf 18u starten we met het aperitief en om 19u kan je aanschuiven aan de BBQ.  Deze is gratis voor alle atleten die deelnamen aan een interclub.  Anderen betalen 15Eur, tot en met miniem betaal je slechts 10Eur.

Inschrijven voor de estafette en de BBQ kan HIER en dit UITERLIJK OP VRIJDAG 4 OKTOBER.  Volwassenen kunnen maximaal 3 stukken kiezen, kinderen maximaal 2 (keuze uit BBQ-worst, gemarineerde kipfilet, rundssaté en scampibrochette).

Betaling vooraf op het rekeningnummer BE14 9796 3623 0883 met vermelding van “BBQ + naam + aantal”.

Wij kijken er alvast naar uit!

Tot dan!

Het bestuur & het feestcomité