Google

Inschrijven nieuw seizoen + Infobriefje oktober

Written on:september 30, 2020
Comments are closed

Beste atleten, ouders,

Vanaf donderdag 1 oktober kan je opnieuw inschrijven voor het nieuwe atletiekjaar bij Sparta Bornem.
Wedstrijdatleten (kangoeroes, benjamins, pupillen, miniemen, groep springen, groep werpen, groep TRF running team, groep Boemerang, groep Stamina, groep spurt): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScapX-EHMO3ruryrUB8SpVw-frdNWs9XBHetwfnLdvcqNbjTQ/viewform

 

De laatste maand van het huidige jaar start dan ook meteen en we brengen u graag op de hoogte van de laatste activiteiten die nog op de planning staan.
Raadpleeg HIER het infobriefje.

NIEUWE LEDEN: wil je graag een aantal training uitproberen alvorens aan te sluiten bij onze leuke atletiekclub? Dat kan, kom vrijblijvend langs op onze trainingen van woensdag en vrijdag, start om 18u (kom best minimaal 10min vooraf langs) of neem vooraf al even contact op met onze secretaris via spbo@atletiek.be om je alvast wegwijs te maken tussen onze verschillende trainingsgroepen.
Sporters van alle leeftijden (vanaf 1ste leerjaar) en niveau’s zijn welkom!