Google

Info veldloop Bonheiden en winterkalender

Written on:oktober 25, 2016
Comments are closed

Atleten, ouders,

Opgelet: Wie komende zondag (30 oktober) wil deelnemen aan de veldloop in Bonheiden zal niet kunnen parkeren bij het parcours.
Er is een nieuwe parking voorzien in de omgeving.
Zie plannetje.
plan_cross_bonheidenOm deel te nemen aan de veldloop moet je ook een startnummer hebben. Dit jaar zijn de nummers iets later dan gewoonlijk maar voor de meesten werd deze ondertussen wel aangevraagd (indien de gele of roze kaart binnen gebracht en lidgeld betaald). Deze nummers zullen woensdag en/of vrijdag verkrijgbaar zijn.

Is je nummer er nog niet of vergeet je hem op te halen dan kan je op de veldloop zelf een papieren nummer (je eigen nummer) gaan ophalen.
Is je inschrijving voor 2017 nog NIET in orde dan zal je moeten lopen met een dagvergunning (9900 nummer). Aan het secretariaat van de wedstrijd kunnen ze nakijken of je vergunning voor 2017 al dan niet in orde is.

Wijziging: Er is een kleine wijziging in de veldloopkalender. De enige juiste wedstrijdkalender (veldloop en indoor) kan je hier raadplegen. Deze zal ook beschikbaar zijn bij interactief -> downloads.

 

 

Previous post:

Next post: