Google

Wedstrijdinfo

Borstnummer

Na je inschrijving bij de club kan je je persoonlijk borstnummer afhalen aan de toog. Dit borstnummer is geldig voor een volledig seizoen en moet je altijd bij je hebben als je aan een wedstrijd deelneemt. Indien je je nummer vergeten bent, kan je op het secretariaat van de organiserende club een tijdelijk vervangnummer vragen. (papieren nummer geldig voor die wedstrijd.)

Je borstnummer word bevestigd op het wedstrijdtruitje van onze club.

Deelnemen aan wedstrijden

Bij deelname aan veldlopen moet je vooraf inschrijven via atletiek.nu (voor bepaalde wedstrijden geldt een andere inschrijfprocedure, hier wordt je door de trainer(s) van op de hoogte gebracht).
Bij sommige veldlopen zal je bij aankomst moeten aanmelden, bij anderen kan je gewoon naar de start gaan enkele minuten voor aanvang van je wedstrijd. Bij aankomst wordt de QR code op je startnummer gescand om de uitslag te bepalen.

Bij deelname aan wedstrijden op de piste moet ook worden ingeschreven via atletiek.nu (bij andere inschrijfprocedure wordt je door trainer(s) verwittigd -> vb bepaalde kampioenschappen). Ook hier zal je bij sommige wedstrijden vooraf moeten aanmelden (courant 45 min vooraf), bij andere kan je na de opwarming meteen naar je wedstrijddiscipline gaan enkele minuten voor aanvang (bij kampnummers best 15′ zodat je kan opwarmen)

Welke wedstrijden?

In het begin van het winter/zomer seizoen wordt er door de trainers een wedstrijdkalender samengesteld. Het is aangeraden om deze wedstrijdkalender te volgen. Er mag ook deelgenomen worden aan andere wedstrijden, maar niet als deze samenvallen met wedstrijden op de SPBO kalender.
Er wordt door de trainers ook regelmatig informatie gegeven over de wedstrijden. Bij vragen of problemen kan je ook steeds bij hen terecht.

Inschrijven kampioenschappen

De info om in te schrijven voor kampioenschappen ontvang je per mail of andere weg van je trainer(s) of het clubbestuur de nodige info.

Vragen over wedstrijden en wedstrijddeelname kan je altijd stellen aan je trainer(s) of het clubbestuur.