Google

Viering atleten 2020 en heropening terras

Written on:mei 3, 2021
Comments are closed
Hallo Spartanen,
Op zaterdag 8 mei mogen de terrassen weer open! Ook in Sparta kan er dan weer iets gedronken worden 🙂 Wij zullen tafeltjes buiten zetten en vanaf 15u is iedereen welkom om iets te komen nuttigen. Op datzelfde moment zal er op de piste ook een ceremonieel gedeelte plaatsvinden om enkele verdienstelijke atleten van het seizoen 2019-2020 (die normaal gevierd zouden worden op de geannuleerde clubavond) even in de kijker te zetten. (sommige groepen zullen dat ceremonieel moment later tijdens een training houden) 🏆
Kom dus gerust eens langs om onze club te steunen! Uiteraard houden we ons aan de overheidsmaatregelen en kan je met maximum 4 personen plaatsnemen aan een tafeltje (tenzij je gezinsbubbel uit meer dan 4 personen bestaat) en zijn mondmaskers verplicht tot je effectief hebt plaatsgenomen. De tarieven blijven dezelfde als voor de lockdown. 🤗
Iedereen welkom! We duimen voor redelijke weersomstandigheden! ⛅
PS ook tijdens de klassieke trainingsmomenten ná 8 mei zal het terras geopend zijn
Het SPBO-bestuur