Google

(Nieuwe) leden

7 Comments add one

 1. Jef bruggeman says:

  Beste,
  Waar kan ik me inschrijven voor het volgende atletiekseizoen??

  • Webmaster SPBO says:

   Beste,

   U kan best naar een van de trainingen komen om de inschrijving te regelen.
   De nieuwe inschrijvingen zullen wel pas binnen enkele weken gedaan worden. Maar indien u dit wenst kan u wel al enkele trainingen komen uitproberen.
   Onder Info: training-trainers kan u al eens bekijken op welke dagen de trainingen zijn en bij welke trainer(s) u terecht kan.

   Met vriendelijke groeten,
   de webmaster

 2. Sam Vanderleen says:

  Beste,
  Ik had enkele vragen in verband met het lid worden van de club.
  Mijn vriend en ik, wij zouden heel graag wat aan onze conditie werken maar doen dat liever in een club met wat uidagingen. Hoe zien de trainingen eruit en zijn de groepen jongens en meisjes gemengd of apart? Indien deze apart zijn, is er dan ook een mogelijkheid om dit wel samen te doen? Wanneer vinden de trainingen plaats, wij zijn van het jaar 1998 en is er een bepaald moment dat het seizoen begint? Kan je na je inschrijving toch nog beslissen om wedstrijden te doen of kan dit dan niet meer?
  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groeten,
  Sam Vanderleen

 3. Mirko Corthals says:

  Beste,
  Ik vroeg mij af of er ook voor de 100 meter sprint een recreantenploeg is. Na vele jaren overweeg ik toch om het eens te proberen, maar ik weet niet of de sport me ligt en of ik daadwerkelijk goed ben. Daarom vroeg ik me af of er ook recreanten waren voor dit onderdeel waar ik misschien eens een kijkje kon bij nemen.

  Mvg,
  Corthals Mirko

  • Webmaster SPBO says:

   Beste Mirko,

   We hebben sinds enkele maanden een recreantengroep die een beetje vanalles doen om de atletiek te leren kennen.
   Op de homepage staat de affiche voor de nieuwe module van FitFree.
   We kunnen u aanraden om dit eerst eens even te proberen, om (terug) wat te wennen aan beweging.
   Indien u nadien de smaak te pakken zou hebben kan u altijd aansluiten bij de spurtgroep. De meeste atleten daar nemen wel deel aan wedstrijden maar het is zeker geen verplichting. U krijgt normaal een programma op maat.

   Hopelijk tot binnenkort op een van onze trainingen.

 4. beste,

  graag wou ik wat meer info vragen over de sportclub sparta bornem .?
  graag zou ik in groep joggen voor de beginnen.. maar weet niet goed waar ik daarvoor terecht kan ?

  alvast bedankt

  mvg shauni

  • Webmaster SPBO says:

   Beste Shauni,

   Sparta Bornem heeft verschillende joggroepen van beginnende lopers (je zou wel minstens 5km aan een stuk moeten kunnen lopen) tot zeer ervaren lopers die lange afstanden en lange duur lopen. Deze trainingen starten om 18u, elke woensdag en vrijdag. Ook zondag zijn er loopgroepen die trainen.
   Daarnaast zijn we dit jaar ook gestart met een nieuwe recreatieve groep (FitFree) die een combinatie van joggen, wandelen en oefeningen maakt. FitFree loopt in sessies van ongeveer 10 weken, maar je kan gedurende de volledige periode komen deelnemen.
   Als je nog niet zo heel veel loopervaring hebt, of als het een hele tijd geleden is kunnen we je aanraden om dit eerst een keer te komen proberen. Deze trainingen starten om 19u op woensdag en vrijdag.

   In het voorjaar van 2015 zal er ook opnieuw een start to run gegeven worden. De juiste datum hiervoor is nog niet gekend maar zal binnenkort wel op de site verschijnen.

   Indien u interesse hebt om eens een training bij te wonen dan bent u altijd van harte welkom.
   Voor het joggen kan u vragen naar Guy Laureys. Voor FitFree kan u vragen naar Jean De Cock

   Moest u nog vragen hebben dan mag u altijd opnieuw een berichtje achterlaten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>