Google

Aansluiten

Nieuwe leden melden zich bij een eerste training aan bij de secretaris (Johan Permentier), zijn plaatsvervanger of een trainer. Je kan dan meteen een aantal trainingen (2 weken) uitproberen alvorens aan te sluiten. Aansluiten kan gedurende het volledige jaar. Vraag je vergunningskaart in de kantine bij de verantwoordelijke bestuursleden.

Vanaf 1 oktober kan er ingeschreven worden. Deze inschrijvingen gebeuren online via de link op de website. Enkel nieuwe leden (eerste aansluiting) vullen nog een extra vergunningskaart in.

Voor seizoen 2020-2021 heten we iedereen van 2014 tot … welkom.

Wedstrijdatleten (alle kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen; groep (halve) fond van Koen; groep springen van Liesl; groep werpen van Marliese en Bart; groep spurt van Johan; groep Stamina van Tom; groep Boemerang van Francis): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScapX-EHMO3ruryrUB8SpVw-frdNWs9XBHetwfnLdvcqNbjTQ/viewform 

Joggers (enkel zij die bij een jogbegeleider trainen)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScToRiZ1livDyHqNtJLwnfFGMT6LRkmeH1HPSzcSpZwICEiQw/viewform

Lidgelden te betalen binnen de week na inschrijving via het rekeningnummer BE40 7512 0439 1063 (Sparta Bornem vzw, Albertstraat 64, 2880 Bornem, met vermelding van de naam van de leden).

OPGELET!!! Borstnummers worden pas aangevraagd als het geld op de SPBO-rekening staat. Hou er rekening mee voor de start van het veldloopseizoen.

Lidgeld leden:
Wedstrijdatleten: 120 euro voor volledig jaar (+ 30 euro administratieve kost bij een allereerste aansluiting)
Recreanten: 75 euro (+ 30 euro administratieve kost bij een allereerste aansluiten)

Voor benjamins, pupillen en miniemen zal het lidgeld in het seizoen 2021-2022 verhogen tot 180 euro bij onvoldoende wedstrijddeelname (te beslissen door de trainers)

Er wordt vermindering gegeven vanaf het 3e aangesloten gezinslid.
Het 3e gezinslid: -20 EUR
Het 4e gezinslid: -40 EUR
Het 5e gezinslid: -60 EUR