Google

Aansluiten

Aansluiten

Nieuwe leden melden zich bij een eerste training aan bij de secretaris (Johan Permentier), zijn plaatsvervanger of een trainer. Je kan dan meteen een aantal trainingen (2 weken) uitproberen alvorens aan te sluiten. Aansluiten kan gedurende het volledige jaar. Vraag je medische fiche en vergunningskaart bij de secretaris.

Eind september, begin oktober worden de vergunningskaarten opnieuw uitgedeeld. Deze moeten worden ingevuld en ondertekend terug gebracht worden bij de secretaris.

Voor seizoen 2019-2020 heten we iedereen van 2013 tot … welkom.

Wedstrijdnummers worden pas aangevraagd na ontvangst van het lidgeld. Wees er dus tijdig bij indien u in november al wil deelnemen aan wedstrijden.

Inschrijven zal vanaf seizoen 2019-2020 online gebeuren.
Wedstrijdatleten (alle kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen; groep (halve) fond van Koen; groep springen van Liesl; groep werpen van Marliese en Bart; groep spurt van Johan; groep Stamina van Tom; groep Boemerang van Francis): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSealR0Pu-7rln_pEg9-yy9Wq7gpPcrFvCNx55wNkT8glLi2eg/viewform

Joggers (enkel zij die bij een jogbegeleider trainen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYFMNpHxAe30oiJ7SdVQkYWbV77bHmRKJg1KfrFOgYbAd9Tg/viewform

Lidgelden te betalen binnen de week na inschrijving via het rekeningnummer BE40 7512 0439 1063 (Sparta Bornem vzw, Albertstraat 64, 2880 Bornem, met vermelding van de naam van de leden).

OPGELET!!! Borstnummers worden pas aangevraagd als het geld op de SPBO-rekening staat. Hou er rekening mee voor de start van het veldloopseizoen.
Nieuwe leden dienen ook nog een papieren fiche in te vullen. Te verkrijgen in de kantine.

Lidgeld leden:
Wedstrijdatleten: 120 euro voor volledig jaar (145 euro voor eerste aansluiting)
Recreanten: 75 euro (100 euro voor eerste aansluiting)

Verminderingen

Er wordt vermindering gegeven vanaf het 3e aangesloten gezinslid.
Het 3e gezinslid: -20 EUR
Het 4e gezinslid: -40 EUR
Het 5e gezinslid: -60 EUR