Google

Belangrijke informatie jeugd september

Written on:september 5, 2016
Comments are closed

Hallo,

In september staan er nog enkele wedstrijden op het programma, de belangrijkste informatie over deze en de trainingen kan je via het infobriefje terug vinden.

Kindjes die in september enkele trainingen willen uitproberen zijn van harte welkom.
Om de instap vlot te laten verlopen vragen we om wel een 10 tal minuutjes voor de start te komen zodat we je kunnen zeggen wie je trainer(s) zijn en je eventueel al wat info kan vragen over de aansluiting.

Vanaf oktober zal je kunnen inschrijven voor het nieuwe seizoen. Iedereen die dan nog trainingen mee volgt is verplicht om zich aan te sluiten bij de club. Meer info daarover volgt!

Mama’s en papa’s die graag ook komen sporten kunnen deelnemen aan een start 2 run vanaf 14 september. Meer info

PARKEREN: Aan de inkom atletiekpiste is er niet altijd veel parkeermogelijkheid en velen staan fout geparkeerd. Mogen we vragen om dit NIET te doen. U brengt uzelf en anderen hierdoor in gevaar. Er is een ruime parking aan de voetbal en slechts een paar 100m wandelen van de atletiekpiste.
Houd het veilig voor iedereen en gebruik deze parking. DANK!

Tot slot: Om kwaliteitsvolle trainingen te kunnen aanbieden zijn we op zoek naar enkele nieuwe jeugdtrainers. meer info kan je HIER vinden.
Ook indien je geen atletiekachtergrond hebt kan je altijd een goede helpende hand zijn. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren als je interesse heb!