Google

Infobrief november

Written on:november 9, 2021
Comments are closed

Beste atleten,

In november start het nieuwe atletiekjaar en staan er al meteen verschillende mooie veldlopen op het programma.
Wil je weten wanneer de trainingen en wedstrijden met begeleiding zullen doorgaan? Lees dan nu het infobriefje

Opgelet: wil je deelnemen aan een wedstrijd dan moet je verplicht vooraf inschrijven. Dit kan via atletiek.nu. Voor een eerste inschrijving moet je een account aanmaken en vervolgens kan je inschrijvingen doen. Je moet ook je startnummer kennen, die krijg je nadat je je lidmaatschap bij de club in orde hebt gebracht. Informeer bij je trainer als je problemen hebt om in te schrijven of als je je startnummer nog niet hebt ontvangen.

INFO voor Kangoeroes en Benjamins! Zij ontvangen een speciale startnummer met een naamkaartje, deze wordt opgespeld tijdens een veldloop en dan kunnen de supporters langs de kant iedereen aanmoedigen. Daarnaast ontvangt iedereen ook een paspoortje waar je stickers in kan verzamelen. Per deelname aan een veldloop ontvang je een sticker en in de zomer kan je deze ook verzamelen op pistewedstrijden. Vergeet dit dus zeker niet mee te nemen naar je wedstrijden!