Google

Infobrief december 2021

Written on:november 30, 2021
Comments are closed

In de voorbije maand mochten we heel wat Spartaantjes en Spartanen aanmoedigen op de veldlopen. Op de planning staan er ook voor de komende maanden nog heel wat wedstrijden maar het is hoogst onzeker of deze allemaal zullen doorgaan. Er werd dan ook een briefje gemaakt voor december maar de data hierop zijn onder voorbehoud. Via atletiek.nu kan je raadplegen of een wedstrijd zal doorgaan of niet.
Laat ons hopen dat we het vieze beeste Corona terug snel de kop kunnen indrukken en we ons normale leven weer stilletjes kunnen hervatten!

Bekijk HIER het infobriefje voor december.

We willen er graag nogmaals op wijzen om je aan de maatregelen te houden: zijn er besmettingen in je nabije omgeving en moet je zelf in quarantaine, doe dit dan ook. Voel je je ziek of heb je corona dan kom je niet naar de training of wedstrijd! Verzorg jezelf en bescherm je omgeving.
Met dank!

Sparta Bornem