Google

Wedstrijdinfo

Borstnummer

Na je inschrijving bij de club kan je je persoonlijk borstnummer afhalen aan de toog. Dit borstnummer is geldig voor een volledig seizoen en moet je altijd bij je hebben als je aan een wedstrijd deelneemt. Indien je je nummer vergeten bent, kan je op het secretariaat van de organiserende club een tijdelijk vervangnummer vragen. (papieren nummer geldig voor die wedstrijd.)

Je borstnummer word bevestigd op het wedstrijdtruitje van onze club.

Deelnemen aan wedstrijden

Bij deelname aan veldlopen heeft elke atleet een veldloopkaartje nodig. Dit kaartje moet worden ingevuld en achteraan je borstnummer worden bevestigd, anders mag er niet gestart worden. Bij het overschrijden van de aankomst wordt dit kaartje door de juryleden losgemaakt, om zo te worden opgenomen in de uitslag. De veldloopkaartjes kunnen verkregen worden bij de aanwezige trainers.

Wat moet ik invullen?
Voornaam, achternaam, geboortejaar
Borstnummer: bv. 2352
Categorie: bv.Pupil/Pup
Club: SPBO

Bij deelname aan wedstrijden op de piste moet ook worden ingeschreven d.m.v. een wedstrijdkaartje. (Jongens krijgen witte, meisjes krijgen roze kaartjes.) De kaartjes worden tegen betaling afgehaald op het secretariaat van de organiserende club. Voor elke proef waaraan je deelneemt heb je een kaartje nodig. De kaartjes worden nauwkeurig ingevuld en tijdig teruggebracht naar het secretariaat.

Wat moet ik invullen?
Voornaam, achternaam, geboortejaar
Borstnummer: bv. 2352
Categorie: bv. Scholier/Schol
Club: SPBO
Discipline: bv. Hoogspringen/Hoog

Welke wedstrijden?

In het begin van het winter/zomer seizoen wordt er door de trainers een wedstrijdkalender samengesteld. Het is aangeraden om deze wedstrijdkalender te volgen. Er mag ook deelgenomen worden aan andere wedstrijden, maar niet als deze samenvallen met wedstrijden op de SPBO kalender. (zie info -> cross en zomerkalender)
Er wordt door de trainers ook regelmatig informatie gegeven over de wedstrijden. Bij vragen of problemen kan je ook steeds bij hen terecht.

Inschrijven kampioenschappen

Vanaf heden kan je online inschrijven voor de kampioenschappen.:
Kampioenschappen zomer 2022