Google

Aansluiten

Nieuwe leden melden zich bij een eerste training aan bij de secretaris, zijn plaatsvervanger of een trainer. Je kan dan meteen een aantal trainingen (2 weken) uitproberen alvorens aan te sluiten. Aansluiten kan gedurende het volledige jaar. Vraag je vergunningskaart in de kantine bij de verantwoordelijke bestuursleden. 

Vanaf 27 september 2023 kan er ingeschreven worden. Deze inschrijvingen gebeuren online via de link op de website. Enkel nieuwe leden (eerste aansluiting) vullen nog een extra vergunningskaart in (die te verkrijgen is aan de toog in de kantine). 

Voor seizoen 2023-2024 heten we iedereen van 2017 tot … welkom. 

Wedstrijdatleten (alle kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen; groep (halve) fond van Koen; groep cad+ van Marliese, Peter en Johan; iedereen die krachttraining volgt bij Merijn; sommige atleten van Stamina of de Boemerangs)

Recreanten (enkel zij die bij een jogbegeleider trainen)

Link om in te schrijven: Lidmaatschap SPBO 2023-2024

Lidgelden te betalen binnen de week na inschrijving via het rekeningnummer BE40 7512 0439 1063 (Sparta Bornem vzw, Albertstraat 64, 2880 Bornem, met vermelding van de naam van de leden). 

OPGELET!!! Borstnummers worden pas aangevraagd als het geld op de SPBO-rekening staat. Hou er rekening mee voor de start van het veldloopseizoen. 

Lidgeld leden:
Wedstrijdatleten: 150 euro voor volledig jaar (+ 30 euro administratieve kost bij een allereerste aansluiting) (+ gratis drankkaart ter waarde van 15 euro)
Recreanten: 100 euro (+ 30 euro administratieve kost bij een allereerste aansluiten) (+ gratis drankkaart ter waarde van 10 euro)

Er wordt vermindering gegeven vanaf het 3e aangesloten gezinslid.
Het 3e gezinslid: -25 EUR
Het 4e gezinslid: -50 EUR
Het 5e gezinslid: -75 EUR