Google

Infobriefje september

Written on:september 6, 2022
Comments are closed

September, de start van vele nieuwe dingen: opnieuw naar school, de zoektocht naar een (nieuwe) hobby,… Maar we sluiten ook een hoofdstuk in september: de laatste wedstrijden van het zomerseizoen, de laatste weken training in de huidige samenstelling.
Er staat dan ook nog veel op de planning! Bekijk het infobriefje voor september

Wil je atletiek eens komen uitproberen? Je bent van harte welkom! Je kan vooraf altijd al eens contact opnemen met onze secretaris Johan (spbo@atletiek.be) maar ook op onze trainingsdagen woensdag en vrijdag 18u00-19u30 ben je welkom om een kijkje te nemen of meteen eens mee te trainen.
Er is een aanbod voor kindjes vanaf het 1ste leerjaar tot 99+ jaar!

Voor elke leeftijdsgroep is er een groep voorzien, informeer hiervoor bij Jennifer achter de toog van onze kantine en geef je contactgegevens even door. Tijdens de proeftrainingen ben je ook verzekerd in geval van een sportongeval. Ook mama’s en papa’s zijn zeer welkom om aan te sluiten bij een loopgroep of bij een specifieke disciplinegroep! Vraag gerust meer info aan de trainers!

Het nieuwe atletiekseizoen, met mogelijkheid tot inschrijving start in oktober. Wedstrijden gaan opnieuw door vanaf november (veldlopen en indoor pistewedstrijden). Deelname aan wedstrijden is niet verplicht maar wordt wel sterk aangemoedigd!