Google

Aansluiting seizoen 2022-2023

Written on:oktober 3, 2022
Comments are closed

Hallo SPBO-leden,

het huidige seizoen zit er bijna op en vanaf 1 november begint seizoen 2022-2023. 

Vanaf vandaag kan je hiervoor inschrijven.

Omdat onze lidgelden al jaren dezelfde zijn en er stijgende kosten zijn (grotere bijdrage voor aansluiting leden bij de Vlaamse Atletiekliga, energiekosten,…) zijn we genoodzaakt om de lidgelden wat te verhogen. Wij gaan er van uit dat deze de komende jaren stabiel zullen blijven. Ter compensatie krijgt elk lid een drankkaart die kan gebruikt worden in onze kantine. 

  • wedstrijdatleten (iedereen tot en met junior + iedereen die bij een wedstrijdtrainer traint) betalen 150 euro (+ gratis drankkaart ter waarde van 15 euro)
  • joggers (enkel zij die bij een jogbeleider trainen) betalen 100 euro (+ gratis drankkaart ter waarde van 10 euro)

Bij een allereerste aansluiting (ofwel nieuwe leden ofwel ex-leden die de laatste 2 jaren niet aangesloten waren) komt er éénmalig 30 euro administratieve kost bij (dus 180 euro of 130 euro). Vanaf een derde aangesloten lid binnen het gezin wordt er vermindering gegeven (derde lid -25 euro, vierde lid -50 euro, vijfde lid -75 euro,…).

Sparta Bornem neemt vanaf dit jaar ook deel aan de UiTpas! https://www.bornem.be/thema/2307/uitpas Je kan dus punten sparen bij het aansluiten en mensen met een kansenpas kunnen aansluiten voor verminderd tarief. Wil je hiervan gebruik maken neem dan contact op met de club via SPBO@atletiek.be

Inschrijven via:

Het lidgeld wordt binnen de 7 dagen na inschrijven gestort op het rekeningnummer BE40 7512 0439 1063 (Sparta Bornem vzw, Albertstraat 64, 2880 Bornem, met vermelding van de naam van het lid).

Mvg,

Het SPBO-bestuur

Hierbij ook het infobriefje voor oktober