Google

KVV + PK Masters: Mooie resultaten van de Spartanen

Written on:september 30, 2014
Comments are closed

35 jaar worden: in de atletiek is het een mijlpaal. Je hoort niet meer bij de oudjes tussen de seniors. Master is dan je nieuwe officiële titel.

Nieuwbakken master Johan Permentier (verjaarde op 21 september, net geen week voor het KVV + PK voor masters) Profiteerde meteen van zijn nieuwe status om uit te pakken.

Hij koos voor de niet zo evidente nummers 110m horden en Hinkstapspringen. En met succes!
Op de 110m Horden kon niemand hem volgen: 18.16sec en een knappe eerste plaats zowel op het KVV als PK Antwerpen als zijn deel. Bij het hinkstapspringen moest hij wel zijn meerdere erkennen in een andere Vlaamse 35-er, maar met 11.53m was hij wel de beste Antwerpenaar.

Een knap eerste kampioenschap bij de masters mogen we dus wel stellen.

Een andere 35-er: Bert De Wit trad aan op de 400m, met 60.45sec werd hij de 4de in Vlaanderen en mocht daarmee wel de Antwerpse titel mee naar huis nemen.

Bij de M40 naam Koen Spiessens deel aan de 5000m, met 17.28.63 werd hij de 4de Vlaming, maar ook hij was wel de snelste Antwerpenaar.
Nog op de 5000m, maar dan bij de M50 stond Dirk Polfliet aan de start: hij liep een mooie race en werd 9de Vlaming. Eveneens was deze prestatie goed voor een eerste Antwerpse Plaats.

Net nieuw aangesloten bij Sparta en al meteen actief op het Vlaams kampioenschap: Roger Mast betwiste het speer en discuswerpen bij de M65: met 23.84m in het speerwerpen kreeg hij de 2de plaats toebedeeld in Vlaanderen en opnieuw een eerste plaats voor de provincie Antwerpen. 26.37m in het discuswerpen was goed voor een 6de plaats in Vlaanderen en de 3de van Antwerpen.

Tot slot nam ook trainster Karin Larnoe (aangesloten bij VOLH) deel aan het discuswerpen (30.13m) en kogelstoten (11.12m). Zij nam in beide disciplines zowel de Vlaamse als de Oost-Vlaamse titel mee naar huis.

We kunnen zeker spreken van een succesvol kampioenschap! Proficiat aan al onze deelnemers!

Resultaten onder voorbehoud van mogelijke fouten!