Google

Verslag nieuwjaarsfeestje jeugd

Om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten, besloten de trainers om een training in te lassen op maandagavond, gevolgd door een feestje. Daar kwam toch wel wat volk op af! In totaal stonden er 40 jeugdatleten klaar om een feestje te bouwen. Hierbij een kort verslag om de sfeer op jullie over te brengen!

Het begon al met een mooi versierde kantine dankzij decorateur Sigrid. Op het feestje kregen de atleten eerst– tegen de betaling van 2 euro – lekkere broodjes en een cocktail (jawel, één met echte laagjes!). En het moet gezegd zijn, veel atleten keken geïnteresseerd toe hoe trainster Anneke die mooie – en volgens de meesten ook lekkere – cocktails fabriceerde!

Al snel werden de atleten toch wel wat ongeduldig om de dansvloer onveilig te maken. De dj van dienst, trainer Luc, besloot dan ook de dansvloer te openen! Het merendeel van de avond breiden de atleten nog een extra training aan de looptraining door te staan shaken! Op de tonen van K3, de pinguïndans, en uiteraard – de blijver sinds het laatste weekend – Lady Gaga toonde zowat iedereen zijn of haar kunnen op de dansvloer. Door
te antwoorden op de vraag van de dj ‘waar is da feestje?’ werden ook de stemmen niet gespaard.

Als verrassing was er een dessertje voorzien: popcorn! Deze werd vers en ter plaatse gemaakt door trainsters Lies en Liesl. En hoewel de popcorn bij de opkuis ook op de grond terug te vinden was – sommigen konden bij al die muziek echt niet stilzitten – bleek dit in de smaak te vallen.
Dankzij Hilde (mama van trainster Anneke en Sigrid, en vrouw van Luc) en Johan (trainer van de spurt) verliepen ook de bestellingen aan ‘den toog’ supervlot!

De ouders kwamen hun kinderen rond 21u afhalen en zagen dat het goed was.
Kortom, het was een gezellige avond voor zowel de atleten als de trainers!
Wij wensen iedereen een super-2011, met een goede gezondheid en veel geluk en hopelijk ook met mooie sportieve prestaties!

 

Verslag geschreven door: Sigrid Pauwels