Google

Informatie nieuwe leden

Written on:augustus 21, 2019
Comments are closed

Hoi sportieveling!

Heel fijn dat je onze website bezoekt, wellicht heb je interesse om atletiek te doen. Dan ben je bij Sparta Bornem zeker aan het juiste adres!

Iedereen is bij ons welkom! Dus mama en papa, aarzel niet om zelf ook je sportschoenen aan te trekken en mee te komen sporten als zoon en/of dochterlief naar de atletiektraining komt!

Zou je graag eens enkele trainingen komen uitproberen? Dat kan!
Op woensdag en vrijdag worden tussen 18u en 19u30 de meeste trainingen georganiseerd (afhankelijk van de groep en discipline kunnen er ook nog andere trainingsdagen/uren zijn).
Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen, ook deelnemen kan in de meeste gevallen meteen!

Onze jeugdatleetjes (tot 13 jaar) trainen in multidisciplinaire groepen. Dit wil zeggen dat ze een aanbod krijgen van alle mogelijk atletiekproeven en er voornamelijk wordt geoefend op de algemene ontwikkeling van het kind (snelheid, uithouding, lenigheid, coördinatie, kracht,…).
Hoe ouder je wordt hoe meer disciplinegericht er wordt gewerkt en vanaf de cadettengroep (14 jaar en ouder) kan je ook een keuze maken voor 1 of meerdere disciplines (vb spurt/horden, werpen, afstandlopen, springen), in deze groepen kan je op elke leeftijd terecht (dus ook volwassenen zijn zeker welkom!).
Wil je het als mama of papa wat rustiger aan doen dan kan je ook aansluiten bij één van de joggroepen, er zijn verschillende niveau’s dus je vindt zeker een groep die perfect bij je kunnen past!
Wedstrijddeelname is niet verplicht maar wordt wel zeer geapprecieerd, meer info hierover bekom je als je effectief lid zal worden.

Als je naar een training komt dan vraag je best naar de secretaris of een van de trainers om je naar de juiste groep te begeleiden en/of om nog meer informatie te bekomen.
Je kan ook steeds een mailtje sturen naar de club: spbo@atletiek.be
Op de pagina van de training-trainers kan je ook al eens een kijkje nemen naar de verschillende trainers (onder voorbehoud van wijzigingen).

Surf ook eens verder rond op de website om te weten te komen hoeveel ons lidgeld bedraagt en in welke (jeugd)groep je terecht zal komen.

We kijken er erg naar uit om je te ontmoeten!
Hopelijk tot snel!!

SPBO