Google

Infobriefje november

Written on:november 4, 2020
Comments are closed

Beste leden,

Tot onze grote spijt liggen een groot deel van onze activiteiten intussen weer stil. Alle atleten vanaf cadet kunnen voorlopig geen georganiseerde training meer volgen. Informeer zeker bij je eigen trainer(s) naar een schema dat je individueel kan volgen zodat je toch de conditie verder kan onderhouden.

Ook de wedstrijden liggen (voorlopig) stil tot 31/12. Het zal van de evolutie van de cijfers afhangen of deze periode verlengd zal worden. Als iedereen goed zijn best blijft doen om zijn contacten te beperken en zich aan de opgelegde maatregelen te houden dan hopen we om alles spoedig weer te kunnen opstarten. Hou jullie sterk!

Voor de jeugdatleten (tem miniem) is er beter nieuws, zij kunnen voorlopig nog wel gewoon blijven trainen. Het is wel heel belangrijk om je ook hier aan een aantal maatregelen te houden. Zo vragen we dat iedereen zich parkeert aan de voetbalparking en zijn/haar kind naar de atletiekpiste te brengen. De kinderen worden wel terug tot aan de parking gebracht. Ouder kunnen helaas geen training meer bijwonen. Gelieve ook tijdig aanwezig te zijn voor brengen en halen zodat de trainingen vlot kunnen blijven verlopen.

Bekijk HIER het infobriefje voor deze maand.