Google

Mededeling Corona maatregelen

Written on:maart 16, 2020
Comments are closed

Hallo Spartaan, ouder, SPBO-sympathisant,

Sparta Bornem is een familiale club….Een sportvereniging die alles altijd deed in functie van atleten uit onze nabije omgeving. We zijn een sportvereniging die de laatste jaren misschien iets méér gefocust was op wedstrijdatletiek dan op recreanten maar die de atleet ook altijd centraal heeft gezet! En ook al is angst/paniek een foute raadgever, toch staan wij als club achter de richtlijnen ivm de Coronacrisis die enerzijds de gemeente Bornem maar ook de federale overheid heeft opgelegd. Het welzijn en de gezondheid van onze atleten staat effectief centraal!

Die richtlijnen zijn duidelijk…GEEN georganiseerde activiteiten voor sportverenigingen tot en met 3 mei. Voor ons als atletiekclub betekent dit jammer genoeg GEEN trainingen de komende weken maar ook geen dank-u-welreceptie, geen net-echtmeeting, geen klusjesdag, geen interclubwedstrijden,… Tot en met zondag 3 mei mogen wij geen activiteiten plannen op Bornems grondgebied!

Ook voor ons is dit een bittere pil om te slikken maar we willen geen risico’s nemen. Samen komen we hier sterker uit 😊

Het SPBO-bestuur!