Google

Infobriefje oktober

Written on:oktober 2, 2019
Comments are closed
In oktober start voor ons het nieuwe atletiek seizoen. Dit wil zeggen dat alle leden kunnen ingeschreven worden vanaf vrijdag 4 oktober. Nieuw dit jaar is dat de inschrijving volledig online is via een link op onze website. Na de inschrijving is er een termijn van 1 week om te betaling uit te voeren. De borstnummers zullen pas aangevraagd worden wanneer het lidgeld op de rekening van de club staat.
Op woensdag 9 oktober schuiven de atleten door naar hun nieuwe groep en start de training (18u00) met een kort infomoment voor de ouders terwijl de atleten allemaal samen opwarmen met Speedy Bob (onze mascotte).
Onze jaarlijkse net-echt cross vindt plaats op vrijdag 11 oktober. Wij verwachten alle jeugdatleten reeds om 17u30 zodat iedereen kan ingeschreven worden en de eerste start om 18u kan gegeven worden. Supporters zijn welkom!
Wij doen ons uiterste best om tegen vrijdag 11 oktober de volledige winterkalender bekend maken. Deze zal dan ook nog eens per mail verstuurd worden.

Previous post:

Next post: